Hoe speel je Candy Crush?

Hoe speel je Candy Crush? Dit is nog een vaak gestelde vraag. Er zijn blijkbaar nog elke dag mensen die voor het eerst beginnen met Candy Crush Saga. Je kunt dit zeer leuke en verslavende spelletje op verschillende manieren spelen. Om te beginnen kun je het op Facebook opzoeken en even downloaden en klaar om te beginnen. Naast Facebook kun je het uiteraard ook op je tablet en smartphone spelen. Het spel werkt op Apple apparaten IOS en op Android. Er is dus keuze genoeg om mee te beginnen.

Kijk hieronder het filmpje hoe je Candy Crush Speelt:

 

Hoe speel je verder

Candy Crush heeft op dit moment meer dan 400 levels en dat blijft elke maand uitbreiden met nieuwe levels. Je leert het spelen van dit spel door het gewoon te doen. Wel is het handig om hier aan te melden voor het Forum en vragen te stellen en mee te praten over de levels die moeilijk zijn. Op deze website tonen we verschillende Candy Crush Tips en Candy Crush Cheats om makkelijker te kunnen spelen. Ook hebben we een uitstekende Candy Crush Hack die zeer goed werkt en waarbij je oneindige levens, oneindige boosters en zelfs oneindige spreuken krijgt.

Heel veel plezier met dit super leuke spel!!

Help het woord te verspreiden:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePin on Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *